ЕКСПРЕСНОТО ЗАРЕЖДАНЕ НА ВАШИЯ ТОНЕР      0879 287 366    0879 009 209    0885 28 15 77    info@tonerekspres.com
За Нас

   Фирмата е създадена през 2004г. основна дейност – „Презареждане и рециклиране на тонер касети и мастилени глави“.През изминалите години тя запазва и разширява дейността си, в резултат на което е предпочитана от много български компании за бизнес партньор.

   Презареждането на тонер касети е услуга утвърдена вече и на нашия пазар. Зареждането е процес , който ние спазваме. При зареждането ние извършваме пълна профилактика и почистване на тонер касетата. Ние зареждаме Вашите касети само с най-качественият тонер!

   Зареждането включва: тест за оценка състоянието на тонер касетата, разглобяване и почистване , сглобяване и зареждане с тонер.

  Процеса на възстановяване способността на празна тонер касета, да печата отново с качество близко до това на оригинална тонер касета се нарича рециклиране. Гарантираме, че от нашите рециклирани касети ще получите същия брой копия, които бихте получили и от нова оригинална касета.

  Фирмата е директен вносител и предлага една от най-пълните гами от продукти и решения на българския пазар. Водещите технологии и иновативни продукти покриват в максимална степен изискванията на клиентите от корпоративния и частния сектор.

  В продуктовата гама на фирмата се включват консумативи за мастилено - струйни , лазерни принтери и многофункционални устройства. Развитието на технологиите за рециклиране на касети допринася за опазването на околната среда и намаляването на отпадъците.

  Компанията се среми към установяването на дългосрочни бизнес взаимоотношения при гарантиране на високо качество , навременни доставки и лоялно сътрудничество.

  Постоянно увеличаващият се брой клиенти, които фирмата обслужва са признание за професионализма и качеството на нашата работа.

  Спестете пари и спомогнете за опазването на околната среда - това се опитваме да направим ние от Тонер Експрес.

  Екологичната отговорност е само една от насоките в политиката ни. С използването на съвместими и рециклирани консумативи Вие намалявате разходите си за печат значително, а в същото време получавате продукт с отлично качество. Всеки път, когато използвате рециклирана тонер касета, Вие намалявате количеството на ненужните отпадъци в околната среда. Ето защо използването на тези консумативи е най-добрият избор за всяка съвременна фирма.

  Времето за зареждане на Вашата тонер касета при поръчка на място в нашия офис е в рамките на 2 часа или до 24 часа при поръчка по телефона. Доставката на тонер касетата е за наша сметка.(Важи за София)

   Абонаментното зареждане на тонер касети пести време с доставка от врата до врата: с презареждане на тонер касетите в рамките на София за 12 часа.
Специални цени
Специални цени за дилъри. Станете наш дилър.
Нови продукти
Нови продукти
Нови продукти