ЕКСПРЕСНОТО ЗАРЕЖДАНЕ НА ВАШИЯ ТОНЕР      0879 287 366    0879 009 209    0885 28 15 77    info@tonerekspres.com
Профилактика и сервиз
   В сервиза на фирма „Тонерекспрес“ ще получите качествено сервизно обслужване на Вашия принтер HP, Canon, Brother, Xerox, Samsung, Lexmark, Epson

Както всяка техника , така и принтерите понякога се нуждаят от профилактика и ремонт. Правилното им съхранение и употреба , както и грижите за тях могат да удължат живота им , но идва един момент , в който дадена част се налага да бъде поправена или подменена. Разполагаме със собствена сервизна база , където можем да отстраним проблемите , свързани с работата на Вашата офис техника. За удобство на своите клиенти фирма „Тонерекспрес“ предлага сервизно обслужване за почти всички модели принтери и копирни машини. Разполагаме с широка гама от резервни части и отлично обучен екип от висококвалифицирани техници.

Срока за диагностика и ремонт може да варира в зависимост от причината за повредата. Ако устройството е от по-масовите модели, обикновено срока за установяване на проблема е в рамките на 2-3 работни дни, и ако ремонта налага подмяна на част, която имаме налична на склад, подмяната става в рамките на още 1-2 работни дни (след прегледа).

Ако обаче е необходима резервна част, която трябва да бъде поръчана , ще трябва поне една седмица технологично време , след прегледа, за да бъде набавен компонента.Какъв е Вашият случай, можем да кажем , след като диагностицираме устройството.

Преди да извършим ремонта на принтера, ние диагностицираме устройството, уведомяваме неговия собственик какъв ще бъде, и колко ще струва ремонта на принтера, обсъждаме вариантите и в последствие нашият клиент заплаща само това, за което предварително е бил уведомен.След ремонта , всеки принтер преминава тест. Установяваме дали всичко е изрядно, и след това връщаме принтера на клиента.

ЦЕНИ ЗА ДИАГНОСТИКА НА ПРИНТЕР
Цената за диагностика на мастиленоструен принтер е 15,00 лв.
Цената за диагностика,и установяване на проблем за лазерен принтер е 36,00 лв.
Цената на ремонта зависи, както според марката и модела , така и от повредата на устройството.

Допълнителните услуги , които фирмата предлага са:

  •     Абонаментна поддръжка на офис техника.
  •     Извън гаранционен сервиз.
  •     Профилактика на принтери и копирни машини.
  •     Всички видове консумативи за принтери, копирни машини и факс апарати.
  •     Презареждане на тонери и мастилени касети.
  •     Изкупуване на празни тонер касети.

Ако имате проблем с Вашия принтер, не се колебайте да ни потърсите по телефона или да посетите нашия сервиз. Очакваме ви!
Специални цени
Специални цени за дилъри. Станете наш дилър.
Нови продукти
Нови продукти
Нови продукти